Zoeken naar akoestische vloer

 
 
akoestische vloer
Akoestische vloer LEOXX B.V.
Elk kantoor is anders, dus wij voorzien je graag van advies. Geluiddempende ondervloer voor akoestische vloer. Een goede akoestische vloer moet geluiddempend, contactgeluid isolerend en geluidsabsorberend zijn. Textiel geweven en getufte vloerbedekkingen hebben standaard een contactgeluidsisolatie van minimaal 16 dB en hoogpolig tapijt heeft zelfs een reductie van 22 tot 25 dB.
Geluidsisolatie van Vloeren Akoestische isolatie.
Op deze wijze ontstaat net zoals bij de geluidsisolatie van muren een massa-veer systeem. Samengevat verhindert dit soort systeem de voortplanting van trillingen van de dekvloer naar de dragende vloer en zorgt voor een prima resultaat aangaande de akoestische geluidsisolatie van vloeren.
Vloerisolatie voor instrumenten.
Contactgeluid wordt door de constructie doorgegeven in de vorm van trillingen, resonanties in bepaalde frequenties. De geluidsbron maakt rechtstreeks contact met een vloer of wand en zet ze in beweging. Deze constructies zetten de trillingen en resonanties vervolgens om in luchtgeluid.
Geluidsisolatie vloer: info werkwijze.
Geluidisolatie vloer: mogelijkheden prijzen. Om contactgeluiden van huisgenoten of buren te vermijden plaatst men steeds vaker akoestische vloerisolatie. Welke materialen en werkwijzen er gehanteerd worden zijn afhankelijk van de opbouw en constructie van het gebouw. Info over de verschillende soorten vloer geluidsisolatie en hun prijzen vind je terug in dit artikel.
Geluidsisolatie voor vloeren en ondervloeren.
Er zit een verschil in aanpak en producttoepassing dus neemt u de pagina die bij uw vloer hoort goed door. Houten vloer isoleren. Betonnen vloer isoleren. Hieronder vindt u de producten voor het isoleren van vloeren. Sorteer op Positie. Producten per pagina.:
Akoestische isolatie vloer Takkenkamp Isolatie.
Houdt de energie in huis. Akoestische isolatie vloer. Akoestische isolatie vloer. Met het aanbrengen van akoestische isolatie wordt geluid afkomstig van andere ruimtes verminderd of zelfs helemaal geëlimineerd. Geluid wordt door trillingen veroorzaakt en baant zich een weg door lucht, muren en plafonds.
Akoestiekwinkel.nl Voor elk geluidsprobleem een oplossing! Thuiswinkel Waarborg.
Naast de complete studio's' van Merford en Studiobricks vin dt u ook een assortiment aan akoestische bouwmaterialen voor het maken van uw eigen studio. Zo zijn er geluidsisolerende deuren, stille ventilatie-units, voorzetwanden en absorptiepanelen. Geluidsisolatie voor woningen. Onze producten gaan geluidsoverlast tegen dat ontstaat door de vloer, trap, muur of plafond.
Akoestische vloeren zwaar gebruik Tarkett.
Akoestische vloeren zwaar gebruik. Akoestische vloeren zwaar gebruik. Voor ruimtes waar akoestiek net zo belangrijk is als slijtvastheid, combineert de collectie voor intensief gebruik unieke reductie van contactgeluid met een sterke constructie. Ideaal voor commerciële toepassingen zoals gezondheidszorg, ouderenzorg, onderwijs en kantoren.
Akoestische Vloeren Forbo Flooring Systems.
Forbo Flooring is een specialist in akoestische vloeren met meer dan 32 jaar ervaring. In ons assortiment vindt u akoestische vloeren in verschillende productcategorieën, met contactgeluidreducties van 14 tot 17 dB. Met akoestisch linoleum heeft de vloer een lagere dB waarde dankzij een speciale laag die is aangebracht tussen het linoleum.

Contacteer ons