Op zoek naar akoestische plafondpanelen?

 
 
akoestische plafondpanelen
Akoestisch plafondpaneel Nyink.
Vooral in combinatie met akoestische oplossingen van Nyink op de werkplek, zoals de akoestische opzetwand of bureascherm, wordt er een optimaal resultaat gerealiseerd. Door het toepassen van akoestische plafondpanelen wordt een saai plafond omgetoverd tot een esthetisch verantwoord plafond, met een zeer goede akoestische werking.
Naadloze akoestische plafonds minder nagalm en echo!
Na montage maken doen we eventueel opnieuw een nagalmmeting om te kijken of de akoestische oplossing die we gekozen hebben, voldoet aan uw verwachtingen én natuurlijke aan de berekeningen vooraf. Wilt u meer informatie over onze akoestische oplossingen zoals akoestische plafondpanelen om de akoestiek in uw leef en woonruimte te verbeteren?
Akoestische panelen: plafond of wandpanelen voor betere akoestiek.
Waar worden akoestische panelen toegepast? Akoestische panelen worden toegepast in ruimten zoals kantoren, bedrijfs of productiehal, school, studio of gewoon thuis in de woonkamer. Akoestische panelen komen in diverse afmetingen en samenstellingen om de verschillende toepassingsgebieden zo breed mogelijk te maken.
Akoestisch plafond inrichten met plafondpanelen Incatro.
De akoestische plafondpanelen hebben een NRC-waarde van 095, bij een dikte van 57, centimeter en dat is gevat in hoogwaardige aluminium profielen in de kleuren wit 9016, alu 9006 of zwart 7021. Maatwerk voor specifieke ruimten is mogelijk; de meeste projecten kunnen na voorbereiding in één dag worden afgeleverd.
Akoestische plafondpanelen en schermen Akoesta.
Meer over akoestiek. Home Akoestische plafondpanelen. Akoestische plafondpanelen: dempvermogen aan twee kanten! Om de akoestiek in een ruimte te verbeteren is het, zeker in hoge ruimtes, vaak raadzaam om het plafond te gaan voorzien van geluiddempende materialen zoals een akoestisch paneel.
Plafondpanelen.
Akoestische plafondpanelen met industrial design in een restaurant. Akoestische plafond panelen in een restaurant. Akoestische plafondpanelen direct tegen plafond verlijmd. Akoestische plafondpanelen in een kunstgalerie. Akoestisch plafondpaneel in vergaderruimte. Informatie over akoestische plafondpanelen. Veel gestelde vragen over akoestiek verbeteren met plafondpanelen.
Akoestische plafonds en akoestische wandpanelen Ecophon Nederland.
Saint-Gobain Ecophon ontwikkelt, produceert en verkoopt akoestische producten en systemen die bijdragen aan een goede werkomgeving door het verbeteren van het welzijn en de prestaties van mensen. Onze belofte A sound effect on people is de kern van alles wat we doen.
Akoestische plafondpanelen Verlijmbaar en geluidsabsorberend.
Akoestische plafondpanelen zijn er in vele vormen en maten. Alle plafondpanelen zijn geluidsabsorberend en kunnen rechtstreeks tegen het bouwkundig plafond verlijmd worden. Hierdoor zijn de plafondpanelen zeer geschikt voor ruimten met een geringe hoogte, waar een hinderlijk galm aanwezig is.

Contacteer ons