Meer resultaten voor akoestisch adviseur

 
 
akoestisch adviseur
Scena advies in akoestiek, bouwfysica en brandveiligheid.
Jan Hein Janssens Projectarchitect Dok 6. De input van een akoestisch adviseur was absoluut noodzakelijk voor het slagen van dit gebouw. Dok 6 is helder en eenvoudig gedetailleerd maar wordt multifunctioneel gebruikt. Scena bedacht een oplossing die daar goed bij aansluit.
Akoestisch Adviseur Vacatures Renego.nl.
Bewaarde vacatures 0. Akoestisch Adviseur Vacatures. Sorteer op: datum relevantie. Akoestisch Adviseur Vacatures. 1 10 van 15 banen. Commercieel adviseur Woerden. De klant geadviseerd wordt, is mede afhankelijk van de grootte van de betrefende ruimte en de mate van het akoestisch probleem.
Akoestisch Adviesbureau Mosch Akoestisch Adviesbureau.
Akoestisch Adviesbureau Mosch. Geluidonderzoek en geluidmetingen., advies en detachering.; AKOESTISCH ADVIESBUREAU MOSCH. is een zelfstandig en onafhankelijk ingenieursbureau die overheden, bedrijven en particulieren ondersteunt op het vakgebied van geluidbeheersing. Akoestisch Adviesbureau Mosch is opgericht in 2007 als zelfstandig adviesbureau voor overheid, bedrijven en particulieren.
Home.
In Nederland hebben we te maken met diverse wettelijke kaders waar nieuwe ontwikkelingen aan dienen te voldoen. Het doel van deze kaders is om het akoestisch woon en leefklimaat te waarborgen en om geluidruimte voor bedrijven te realiseren of te behouden.
Akoestische metingen USHI.
Wij kunnen u van deskundig advies voorzien door adviseurs die al jaren werkzaam zijn op dit terrein en de ins en outs van de problematiek kennen. Voortman Ingenieurs is aangesloten bij het Nederlands Akoestisch Genootschap en de Nederlands Vlaamse Bouwfysica Vereniging.
SPA WNP ingenieurs Ingenieursbureau Adviesbureau.
Wat betekent de nieuwe richtlijn voor de opslag van gevaarlijke vloeistoffen voor u? Bij het bouwen of verbouwen van een bouwwerk staat het realiseren van een comfortabele, veilige en gezonde omgeving om in te kunnen wonen, werken, leren of recreƫren voorop.
Rivasono: deskundig akoestiek advies en de beste design producten.
Als het interieur zoveel mogelijk onveranderd dient te blijven, bieden wij oplossigen om de akoestiek relatief onzichtbaar te verbeteren. Wij houden met de duurzaamheid van het akoestisch materiaal en de fabricage door te letten op het gebruik van zoveel mogelijk gerecyclede materialen, bijvoorbeeld gerecyclede PET flessen als basis voor akoestisch absorberend materiaal in veel van onze producten te gebruiken.
Ingenieursbureau Spreen.
Ingenieursbureau Spreen kan scherpe tarieven bieden dankzij de lage overhead. Wim Spreen volgde de opleiding Hogere Akoestiek in Antwerpen. Hij is vanaf 1991 werkzaam als akoestisch adviseur. Hij werkte als projectleider/senior adviseur bij twee gerenommeerde akoestische adviesbureaus. Wim Spreen beheerst alle relevante disciplines van het vakgebied.
Akoestiek verbeteren met de expert Pennings Akoestiek.
Dat geldt ook voor de kwaliteit van de afwerking van bijvoorbeeld uw akoestisch plafond. Dat kun je alleen goed doen als je merkonafhankelijk opereert. We maken hierbij gebruik van een uitgekiende productrange, zoals akoestische panelen, wanden of een naadloos, akoestisch plafond, baffles, akoestische eilanden en akoestische wandpanelen.
Akoestisch Onderzoek Het GeluidBuro.
Hij is een echte onafhankelijke akoestisch adviseur. Wij waarderen zijn denken, kennis en ervaring enorm. Arthur van Mourik directeur ACS. Jan Bril made an outstanding report in which he also gives a description of a Virtual Acoustics System that is required to give the Slaska Opera optimal acoustical quality.
AV-Consulting, ingenieursbureau voor akoestisch onderzoek en geluidsmeting en milieu en geluidsadvies.
Bent u geinteresseerd in een functie als akoestisch ingenieur, luchtkwaliteitsingenieur, bouwfysicus bij AV-Consulting of voor een stageplek neem dan contact op met n van onze adviseursOns bureau biedt veel flexibiliteit, mogelijkheid voor persoonlijk specialisaties, veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. En natuurlijk een gezellige werksfeer en een goed salaris.
Persoonlijk deskundig akoestiek advies van specialist Rivasono.
Bij het akoestisch onderzoek, de geluidsmeting en het akoestsich advies passen wij de voorgeschreven akoestische normen uit: bouwbesluit, geluidsmeting volgens RT60 en berekening volgens ISO-354. Desgewenst treden wij bij nieuwbouw of renovatieprojecten op als akoestisch adviesbureau, samen met de architect, aannemer of projectinrichter.

Contacteer ons