Resultaten voor paneel

 
 
paneel
Paneel 16 definities Encyclo.
Gevonden op http//www.encyclo.nl/lokaal/10065.: Let op: Spelling van 1858 eene dunne plank achter eenen spiegel, eene schilderij, enz; een houten beschot, ook eene plank, waarop geschilderd wordt, in tegenoverstelling van doek, bij voorbeeld: het is eene schilderij op paneel, niet op doek.
paneel WikiWoordenboek.
Engels: dash-board en, panel en, wainscot en. Spaans: pancarta es v, panel es m. Het woord paneel staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd paneel herkend door.
Panelen You CanDo It.
bij gebruik van een handzaag de zichtzijde aan de bovenkant te houden. CanDo Vintage panelen zijn nieuw ontwikkelde hardhouten panelen met een zeer decoratief en trendy uiterlijk. De panelen zijn rondom voorzien van een verflaag die ieder paneel een uniek uiterlijk geeft.
Puzzelwoordenboek PANEEL.
Naast de gebruikelijke puzzelwoorden kom je tijdens je zoekopdrachten duizenden weetjes tegen. Probeer het maar eens met bijvoorbeeld Appel, Madagaskar of Glazenwasser. Ook in de database. Paneel met schakelaars 1. Paneel van een schilderij 1. Paneel voor luidspreker 1. heel lichtrood 1.
Synoniemen van paneel; ander woord voor paneel synoniemen.net.
nelen, vak in het raamwerk ener deur; achterstuk van een spiegel of schilderij; houten blad waarop men schildert; schilderij op hout. als trefwoord met bijbehorende synoniemen: niet gevonden. als synoniem van een ander trefwoord.: beschieting, beschot, betimmering, paneel panel zn.: forum, jury, paneel. woordverbanden van paneel grafisch weergegeven.
paneel Nederlands woordenboek Woorden.org.
Toon uitgebreidere definities. Deze woorden beginnen met paneel.: Deze woorden eindigen op paneel.: Herkomst volgens etymologiebank.nl. paneel rechthoekig vak. Hoe bekend is het woord? Volgens het Centrum voor Leesonderzoek kent 100% van de Nederlanders en 99% van de Vlamingen het woord paneel.
Philips Panelen Lampdirect.
BTW 042, Verwijderingsbijdrage 7629, incl. Philips CoreLine SM134V LED Paneel 60x60cm 4000K 3700lm PSU OC Koel Wit Vervangt 4x18W. Vanaf: 11295, excl. BTW 042, Verwijderingsbijdrage 13718, incl. Philips CoreLine RC127V LED Paneel 60x60cm 3000K 3400lm OC Warm Wit Vervangt 4x18W.
Vintage panelen You CanDo It.
CanDo Vintage panelen zijn nieuw ontwikkelde hardhouten panelen met een zeer decoratief en trendy uiterlijk. De panelen zijn rondom voorzien van een verflaag die ieder paneel een uniek uiterlijk geeft. De panelen kunnen eenvoudig verwerkt worden en zijn daarmee geschikt voor het maken van bijv.
Paneel Wikipedia.
Het paneel werd in de middeleeuwen niet zonder lijst gedacht. Er zijn nog schilderijen bekend, waarvan paneel en lijst een geheel vormen. Ook wanneer de lijst niet met het paneel verbonden was, werd deze er toch direct omheen gezet en gelijk met het paneel beschilderd of gedecoreerd.

Contacteer ons