Zoeken naar akoestisch spuitplafond

 
 
akoestisch spuitplafond
Akoestisch pleisterwerk van Caparol: Caparol.
CapaCoustic Structure biedt met zijn fijne oppervlaktestructuren een veelvoud aan toepassingsmogelijkheden en geeft ontwerpers en architecten de mogelijkheid harde materialen als glas, steen of parket toe te passen. Het bijzonder fijne uiterlijk van de akoestische spuitpleister met een zeer kleine 1 mm-korrel heeft een hoge lichtreflectiewaarde met als resultaat heldere, lichte ruimten die in een zakelijke omgeving een aangename sfeer scheppen.
Sprayplan Specialist in akoestisch spuitwerk galm reducerende plafonds.
Voor een prettig welbevinden en uitstekend rendement is echter ook een optimale ruimteakoestiek belangrijk. De huidige bouwwijze met grote oppervlaktes, open ruimtes en toepassing van harde materialen vraagt meer en meer om akoestische oplossingen. Doordat cellulosevezels bijzonder goed geluid absorberen heeft Warmteplan het akoestische systeem Sprayplan ontwikkeld.
Akoestisch pleister en spuitwerk Pennings akoestiek.
Naadloos akoestisch plafond. Akoestisch klimaat plafond. Baffles en akoestische eilanden. Misschien nooit aan gedacht om met behulp van akoestische spuitpleister de aoestiek te verbeteren? Informeer eens naar de mogelijkheden! Wilt u meer weten over akoestisch spuitwerk? 073 691-0527 of Bezoekadres.
Asona de specialist in akoestiek.
lobby van een hotel, vergaderzaal of concertzaal. Met de akoestische spuitpleisters. van Asona maak je elke ruimte sfeervol, prettig en fijn om in te werken. Geluiddempend pleisterwerk met een naadloze akoestische transparante afwerking in verschillende structuren. Gespoten akoestisch spuitwerk met verschillende structuurmogelijkheden.
Sprayplan, akoestisch spuitwerk algemene omschrijving.
Uiteraard bekijken wij de situatie graag ter plaatse om u te adviseren op welke plaatsen en in welke dikte u Sprayplan kunt toepassen om een akoestisch comfortabel werk of leefklimaat te verkrijgen. De eigenschappen Sprayplan zijn.: Sprayplan is naadloos, ondergrondvolgend akoestisch spuitwerk welke volledig recyclebaar is.
Akoestisch spray plafond van Acosorb voor een optimale akoestiek.
Door onze akoestische oplossingen ontstaat er een richtingloze ontwerpvrijheid in combinatie met een goede spraakverstaanbaarheid, hoge concentratieniveaus, privacy en dus veel comfort. Akoestisch spuitwerk en pleisterwerk kunnen praktisch overal toegepast worden, te denken valt aan nieuw en oudbouw en horizontale en verticale oppervlakken, bestaande uit geprofileerde dakplaten, beton, en gipsplaten.
AkoCell is specialist in het aanbrengen van akoestisch spuitwerk.
AkoCell is gespecialiseerd in de toepassing van akoestisch spuitwerk in kantooromgevingen, de zorgsector, de muziekindustrie, het onderwijs en de horeca. De unieke, gecertificeerde productlijn van AkoCell geeft een brede waaier aan mogelijkheden in dikte, structuur en kleur van akoestisch spuitwerk.
Allspray akoestisch spuitwerk Allkoestiek.
Nationale Sportvakbeurs Gorinchem. Als u nieuwsgierig bent naar onze akoestische oplossingen voor gymzalen zien we u op woensdag 30 november graag bij standnummer 293. Akoestisch sportzaalpaneel met vlag en wimpel geslaagd voor baltest. Test balbestendigheid Allgym akoestisch sportzaalpaneel door Kiwa ISA Sport.

Contacteer ons