Op zoek naar akoestisch pleisterwerk?

 
 
akoestisch pleisterwerk
Akoestische pleister.
R enovatie met ReNewAcoustik van bestaande, onaantrekkelijk, vergeelde systeemplafonds, akoustische pleister, houtfezelplatten en andere plafondtypen. ReNewAoustic is een speciaal ontwikkelde bekleding voor akoestisch werkzame materialen. Bouwbrandstofklas blijfd behouden. Helder wit resultaat of een andere kleur grote AHA effect. Construtie plaakt niet aan de plafondplaat ter alle tijden toeganglijk voor monteur of electicien. Akoestische eigenschappen blijven behouden. Plafond ziet er weer uit als nieuw. Voc neutraal en niet giftig Green Seal Standaard GS-II. Bezuinigd op kosten, tijd en milieu. Alle RAL en NCS kleuren mogelijk. Minder energieverbruik watt-amp door grotere lichtreflectie. Klik op de abeelding voor vergroting! W ilt u hierover meer weten neem dan gerust vrijblijvend contact op. V oor het interieur worden meer en meer geluid-harde materialen gebruikt. Reflectie van geluid en galm wordt beschouwd als hinderlijk en kan een aanzienlijke invloed op het menselijk welzijn hebben. Akoestische pleisterwerk geeft een naadloze uitstraling, in ruime kamers wordt het geluid geabsorbeerd en een aangenaam geluid wordt gegenereerd.
Asona de specialist in akoestiek.
lobby van een hotel, vergaderzaal of concertzaal. Met de akoestische spuitpleisters. van Asona maak je elke ruimte sfeervol, prettig en fijn om in te werken. Geluiddempend pleisterwerk met een naadloze akoestische transparante afwerking in verschillende structuren. Gespoten akoestisch spuitwerk met verschillende structuurmogelijkheden.
Akoestisch spray plafond van Acosorb voor een optimale akoestiek.
Door onze akoestische oplossingen ontstaat er een richtingloze ontwerpvrijheid in combinatie met een goede spraakverstaanbaarheid, hoge concentratieniveaus, privacy en dus veel comfort. Akoestisch spuitwerk en pleisterwerk kunnen praktisch overal toegepast worden, te denken valt aan nieuw en oudbouw en horizontale en verticale oppervlakken, bestaande uit geprofileerde dakplaten, beton, en gipsplaten.
Akoestisch pleisterwerk.
Dit akoestisch pleisterwerk staat garant voor een optimale reductie van storende nagalm, waardoor ten allen tijde de optimale akoestische setting bereikt kan worden. Uw wensen bepalen uw keuze. Het akoestisch pleisterwerk van Muis Akoestiek is verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen.
AkoCell is specialist in het aanbrengen van akoestisch spuitwerk.
Akoestisch spray en pleisterwerk bestaat uit cellulosevezels die met speciaal daartoe ontwikkelde spuittechnologie naadloos op plafonds en wanden wordt aangebracht. Deze techniek draagt voor een belangrijk deel bij aan de akoestiek in een ruimte. Voordeel van akoestisch spuit en pleisterwerk is de brandvertragende en energiebesparende werking.
Akoestisch pleisterwerk van Caparol: Caparol.
CapaCoustic Structure biedt met zijn fijne oppervlaktestructuren een veelvoud aan toepassingsmogelijkheden en geeft ontwerpers en architecten de mogelijkheid harde materialen als glas, steen of parket toe te passen. Het bijzonder fijne uiterlijk van de akoestische spuitpleister met een zeer kleine 1 mm-korrel heeft een hoge lichtreflectiewaarde met als resultaat heldere, lichte ruimten die in een zakelijke omgeving een aangename sfeer scheppen.
Akoestisch pleister en spuitwerk Pennings akoestiek.
Het is dus voor vele ruimtes geschikt en in kleur uitstekend af te stemmen op het interieur. De functie van akoestisch spuitwerk is dus tweeledig: primair gaat het natuurlijk om het verminderen van nagalm, maar daarnaast moet de kleur uiteraard worden afgestemd op de functie van de ruimte of het interieur.
Akoestisch pleisterwerk: geluidsabsorberende pleisterlaag Acosorb.
Ook voor akoestisch spuitwerk monsters kunt u direct een sample bij ons opvragen. Acosorb akoestisch pleisterwerk is beschikbaar in verschillende kleuren. Naast ons standaard witte product is het ook mogelijk om het pleisterwerk in een klant specifieke kleur te maken.

Contacteer ons