Op zoek naar akoestisch plaatmateriaal?

 
 
akoestisch plaatmateriaal
Zeer effectieve akoestische platen met glad oppervlak SH001.
Als alternatief kunt u de montage-/ophangcassette als afzonderlijk product in verschillende verpakkingseenheden in de categorie Toebehoren" vinden. Verhoging van het akoestisch effect! aixFOAM montage en ophangcassettes hebben fysisch gezien naast de statisch dragende taak de eigenschap, door het zogenaamde tegentrillingseffect, lage akoestische frequenties te absorberen en daarmee de mate van absorptie van de aixFOAM-geluiddemper van uw keuze in het lage frequentiebereik sterk te verhogen resonator.
Akoestisch Iboma.
Dit wordt uitgedrukt in de R-waarde in decibellen. Hoe hoger, hoe beter de geluidsisolatie van het materiaal. De R w waarde geeft het gemiddelde over de verschillende frequenties. Iboma heeft diverse akoestische oplossingen. New York Ceiling Geperforeerd. Alle producten Akoestisch.
Akoestisch Greenpanel.
Wilt u meer weten over de toepassing van akoestisch Greenpanel in uw project? Neem dan contact op met de afdeling Projecten via projecten@dznet.nl of download de brochure. Deel deze pagina.: Weten wat Dekker voor u kan betekenen? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op. Wat is Dekker Zevenhuizen. Dekker Zevenhuizen bewerkt plaatmateriaal tot keukenbladen, wastafels en projectmeubels.
Akoestische en geluidsabsorberende platen Incatro.
Onze geluidsabsorberende platen zijn leverbaar in onze standaard RAL-kleuren of met fotoprint, hebben een dikte van 57 millimeter, en een NRC-waarde geluiddemping van maar liefst 095. De maatvoering is flexibel naar wens van klein tot zeer groot en zelfs in ronde uitvoering mogelijk.
Akoestische materialen geluidsabsorptie en isolatie.
Een bekend voorbeeld van een dergelijk akoestisch materiaal is noppenschuim. Qua technische schuimen is met name ons product FireSeal zeer onderscheidend; zover ons bekend is dit het enige polyurethaanschuim dat zo brandveilig is dat het zelfs gebruikt mag worden in vluchtwegen van gebouwen.
Deco-Nova Functioneel decoratief plaatmateriaal.
Materialen hebben een functie, zo ook materiaal voor interieurbouw. Dat weten we als geen ander. Daarom bieden we diverse mogelijkheden in brandwerend materiaal, vochtwerend materiaal, lichtgewicht materiaal, akoestische oplossingen, decoratief plaatmateriaal en andere decoratieve materialen. Brandwerend Vochtwerend Gewicht Akoestisch Decoratief.
Akoestische platen voor geluidsabsorptie en akoestiek.
Ook voor het vullen van absorptiepanelen kunnen akoestische platen worden gebruikt, over het algemeen worden hier de basic varianten van Akotherm of Flamex voor gebruikt. Voor het verbeteren van de ruimte akoestiek, dus het verminderen van nagalm, gebruikt u akoestische panelen.

Contacteer ons