Resultaten voor akoestisch textiel

 
 
akoestisch textiel
Akoestische Bekleding DOX acoustics.
Of het nu akoestische panelen zijn die naadloos aansluiten TRI-SILENCE, of akoestisch textiel is dat gespannen/gelijmd wordt bovenop een hoogabsorberende kern VIBRASTO, het resultaat is even performant. Pak de nagalm in uw ruimte aan met TRI-SILENCE of VIBRASTO. Contacteer uw regiovertegenwoordiger!
Decodoek decoframe Akoestisch textiel IVA Groep.
Door het ontbreken van voldoende zachte materialen reflecteren geluiden veelvuldig. Dit resulteert in een slechte akoestiek met als gevolg vermoeidheid, hoofdpijn, irritaties en slechte prestaties. Het akoestisch textiel dat gebruikt wordt voor decodoeken is geluidsdempend, waardoor geluiden minder zullen weerkaatsen.
Vergeet de galmende gang of hal vol herrie dankzij akoestisch textiel.
Akoestisch textiel is namelijk beschikbaar in printbare versies. Zo kun je elk gewenst ontwerp op het materiaal toepassen en eenvoudig integreren in het interieur. Soorten akoestisch textiel. Er zijn verschillende soorten akoestisch textiel met unieke eigenschappen. Filmolux biedt bijvoorbeeld een uniek 3 dimensioneel textiel.
Akoestisch vilt Probo.nl.
Een goede akoestiek heeft een positieve invloed op de productiviteit en de sfeer op de werkvloer. Door ons populaire Textielframe te combineren met Akoestisch vilt verhoog je met een eenvoudige ingreep de geluidskwaliteit in een ruimte. Voorheen was dit materiaal als sound absorbing felt te bestellen, maar we hebben zowel de naam als het bestelproces een stuk eenvoudiger voor je gemaakt.
Object 2018 Rotterdam: akoestisch textiel van Petra Vonk De Architect.
Object 2018 Rotterdam: akoestisch textiel van Petra Vonk. Morgen 9 februari 2018 opent de designbeurs OBJECT Rotterdam van Anne van der Zwaag haar poorten in het monumentale HAKA-gebouw. Meer dan honderd gevestigde namen en aanstormende ontwerpers presenteren hun projecten, prototypes en producten.
Technisch textiel en akoestisch doek van Poly-Ned.
Akoestisch doek wordt in vele soorten gebouwen toegepast, van hotellobbys en kantoren tot zwembaden waarvan de akoestiek vaak spectaculair verbeterd kan worden. Op deze pagina vindt u een aantal voorbeelden van projecten waarbij organisch en 3D design, akoestiek, ventilatie en verlichting een rol spelen. Bent u zelf bezig met een project waarin technisch textiel of akoestisch doek een rol zou kunnen spelen?
Nieuw akoestisch textiel voor functie en design Texo Trade Services.
Nieuw akoestisch textiel voor functie en design. Silencio is een nieuw akoestisch textiles dat functionaliteit en esthetische eigenschappen op een unieke manier combineert. Silencio wordt gekenmerkt door het opvallende driedimensionale oppervlak met wafelstructuur. Het verhoogde oppervlak zorgt ervoor dat akoestische golven worden afgebroken en geabsorbeerd.
Allfabric akoestisch textiel Allkoestiek.
Allfabric akoestisch textiel. Geluidabsorptie door middel van een ultradun, oersterk, poreus geweven textiel zonder gebruik van akoestische vulling. In 6 lichte uni-kleuren en 5 luxe dessins. Vrijhangend opgehangen of met een luchtspouw gespannen tussen een frame of draagstructuur zijn absorptiewaarden realiseerbaar tussen 035, en 080, w.

Contacteer ons