Op zoek naar akoestisch advies?

 
 
akoestisch advies
Welkom bij Akoestisch Adviesburo van Lienden regio Zeeland.
Niet voor ieder onderzoek zijn geluidsetingen ter plaatse nodig. Met behulp van berekeningen en modellering kunnen wij nauwkeurig rapport uitbrengen. Vraag hier direct offerte op voor een geluidonderzoek / akoestisch onderzoek. Woning / particulier. Akoestisch Adviesburo Van Lienden. 4341 AB Arnemuiden.
Rivasono: deskundig akoestiek advies en de beste design producten.
Rivasono biedt garantie op het akoestisch advies en de akoestische producten. Bij grotere projecten voeren wij na de oplevering van het project gratis een nameting uit om het akoestisch resultaat te controleren en te documenteren. Wilt u advies, een product-offerte op maat of een afspraak maken?
Akoestisch advies van onze deskundige specialisten Incatro.
U bemerkt al langere tijd dat ruimten op kantoor of thuis ongewilde galm of holle klank hebben. Voor een doeltreffende oplossing kunnen wij u een vrijblijvend voorstel met offerte geven. Uiteraard is een specifiek akoestisch advies op uw locatie mogelijk.
Akoestisch advies Stertekt.
Daarnaast kunnen wij natuurlijk ook advies op maat geven bij overige specifieke project eisen. Alle producten van Stertekt zijn officieel getest en hebben uitstekende tot perfecte akoestische eigenschappen. Om een indruk van het akoestisch effect van Stertekt te krijgen, kunt u onze akoestiekcalculator gebruiken.
Akoestisch advies op maat van de akoestisch specialist.EASY Noise Control.
Akoestisch advies op locatie. EASY Noise Control is een full-service dienstverlener voor het verbeteren van akoestiek. Wij meten, adviseren, ontwerpen, leveren en monteren. Bij het adviseren op het gebied van akoestiek is het mogelijk. U bent hier EASY Noise Control Akoestisch advies.
Akoestisch onderzoek en geluidsmeting Valersi.
Sander KroondijkKroonBouwfysica, Advies. Valersi is van vele geluidsmarkten thuis. Naast het verrichten van akoestisch onderzoek, kan ons akoestisch adviesbureau u ondersteuning bieden bij de juridische wereld van vergunningaanvraag of de vereiste onderdelen van een bestemmingsplan voor u in orde maken en u daarmee ontzorgen bij het doorlopen van dit proces.
Persoonlijk deskundig akoestiek advies van specialist Rivasono.
Bij het akoestisch onderzoek, de geluidsmeting en het akoestsich advies passen wij de voorgeschreven akoestische normen uit: bouwbesluit, geluidsmeting volgens RT60 en berekening volgens ISO-354. Desgewenst treden wij bij nieuwbouw of renovatieprojecten op als akoestisch adviesbureau, samen met de architect, aannemer of projectinrichter.

Contacteer ons