Op zoek naar Akoestisch Fotopaneel?

 
 
Akoestisch Fotopaneel
Akoestisch Fotopaneel Deluxe 44mm Akoestiek Gratis bezorging.
Pas na uw akkoord op het printbestand gaat het fotopaneel in productie, u kunt dus de maatvoering gewoon nog wijzigen wanneer er bijvoorbeeld teveel van de afbeelding wordt afgesneden. Zo garanderen wij 100% tevredenheid! Akoestisch paneel met afbeelding naar keuze!
Fotopaneel Nyink.
Wil je eens iets anders aan de muur hebben hangen dat geheel naar eigen wens bedrukt kan worden? Denk dan eens aan een fotopaneel. Een unieke fotowand met een functie! De fotowanden van Nyink worden standaard geleverd met een akoestische vulling, waardoor de galm in de ruimte aanzienlijk verminderd wordt en het akoestisch klimaat verbeterd wordt.
Akoestische fotopanelen met eigen print.
akoestische dempende muur decoratie. akoestische dempend wand paneel. akoestische dempend fotodoek in spanframe. U bent hier: Home Interieur decoratie Wanddecoratie Aluminium textielframes Akoestische fotopanelen met eigen print. Akoestische fotopanelen met eigen print eric 2017-05-31T1239100000.: Wilt u wanddecoratie en het reduceren van hinderlijk omgevings geluid combineren?
Akoestische Canvas Schilderijen.
Uiteraard kunnen ook eigen foto's' of bedrijfslogo's' worden gebruikt. Een Wallstars fotodoek met ophangframe kan worden voorzien van geluidsabsorptie panelen voor kantoor of thuis. Kies je favoriete foto uit en bepaal je formaat. Bij stap 2 kun je kiezen voor Frame" akoestisch."
ARTpanel Akoestische panelen Incatro.
Wat is een ARTpanel? Een ARTpanel is een voorgemonteerd akoestisch paneel in een exclusief aluminium profiel in de kleuren wit, grijs of zwart. Behalve vierkant of rechthoekig nu ook verkrijgbaar in een ronde vorm cirkel of in een perfecte ovaal-vorm.
EASYphoto akoestisch fotopaneel met print of afbeelding naar keuze.
EASYphoto Akoestisch fotopaneel. Het EASYphoto akoestisch fotopaneel is een zeer esthetische oplossing om galm tegen te gaan. De mogelijkheden zijn onbegrensd; iedere foto kan op het paneel worden geprint, als de resolutie maar hoog genoeg is! Het EASYphoto akoestisch fotopaneel staat bekend om zijn hoge kwaliteit; zelfs de kleur zwart komt uitstekend tot zijn recht!

Contacteer ons