Op zoek naar akoestisch?

 
 
akoestisch
Akoestisch Wikipedia.
Akoestisch instrument, een muziekinstrument dat zonder elektrische of elektronische middelen geluid produceert. Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Akoestisch of met Akoestisch in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Akoestisch inzichtelijk te maken.
Optimaal akoestisch comfort.
Goede geluidsisolatie met Isover glaswol beschermt tegen geluidsoverlast. Om het akoestisch comfort in een gebouw te verbeteren kunnen maatregelen getroffen worden om geluid van buiten te weren geluidsisolatie of om de nagalmtijd in een ruimte te beperken geluidsabsorptie. In beide situaties draagt een juist gebruik van Isover glaswol bij aan een optimaal akoestisch klimaat.
akoestisch WikiWoordenboek.
Deze zaal werd aan een akoestisch onderzoek onderworpen. muziek zonder elektronische versterking voortgebracht. Dit stuk is bedoeld voor een akoestische gitaar. Het woord akoestisch staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd akoestisch herkend door.
Akoestische Canvas Schilderijen.
Hoe kun je akoestische wanddecoratie bestellen. Kies je favoriete foto of eigen foto uit en kies je formaat in stap 1. Bij stap 2 kun je kiezen voor Frame" akoestisch." Dit is een 26mm diep frame welke is voorgeboord voor directe wandmontage.
Akoestisch spuitwerk: Acosorb naadloze spuitpleisters Acosorb.
Verbeter de akoestiek van uw ruimte met akoestisch spuitwerk van Acosorb. Door het plafond en wanden te laten behandelen met onze akoestische spray wordt geluid beter geabsorbeerd, waardoor nagalm vermindert en de akoestiek direct verbetert. Het akoestisch spuitwerk wordt volledig naadloos aangebracht.
Akoestische plafond en wandoplossingen om onze ruimtes mooier en beter te maken. rockfon. order-bucket. rockpanel. lapinus. grodan. rockfon. rockpanel. lapinus. grodan. alert.
Het ontwerpen van een school is een gecompliceerde en veelomvattende bouwkundige uitdaging. Of het nu een nieuwbouw of renovatieproject betreft, bouwmaterialen moeten akoestisch comfort bieden en verder eenvoudig te onderhouden, flexibel, aanpasbaar en degelijk zijn. Prachtige gebouwen kunnen u beter maken.
AkoCell is specialist in het aanbrengen van akoestisch spuitwerk.
AkoCell is gespecialiseerd in de toepassing van akoestisch spuitwerk in kantooromgevingen, de zorgsector, de muziekindustrie, het onderwijs en de horeca. De unieke, gecertificeerde productlijn van AkoCell geeft een brede waaier aan mogelijkheden in dikte, structuur en kleur van akoestisch spuitwerk.
Akoestisch Greenpanel.
Maar als we de platen voorzien van een boorpatroon, krijgt het ook een geluidsabsorberend vermogen. Akoestisch Greenpanel heeft een raster 3 mm gaatjes door en door geboord dat gebaseerd is op de opname van middentonen en daarmee het volume van de stem.
Akoestisch instrument Wikipedia.
Een van de bekendste unplugged afleveringen van MTV is die uit 1993 met de Amerikaanse band Nirvana geworden, doordat men ervan overtuigd was dat deze populaire vertolkers van de grunge niet in staat zouden zijn hun nummers akoestisch ten gehore te brengen.
Sprayplan Specialist in akoestisch spuitwerk galm reducerende plafonds.
Doordat cellulosevezels bijzonder goed geluid absorberen heeft Warmteplan het akoestische systeem Sprayplan ontwikkeld. Kantoren, woonruimtes, galerijen, bedrijfshallen, commerciƫle ruimtes, restaurants, klas lokalen of trappenhuizen dankzij de flexibiliteit van Sprayplan zijn de toepassingen grenzeloos. Technova College Ede 15 oktober 2018 1556.:
Akoestisch plafond Verbeter de akoestiek met Mvie.
Een akoestisch plafond leent zich bij uitstek om een ruimte akoestisch te verbeteren. Door plafondpanelen, speciale akoestisch cilinders of kubussen te plaatsen, kunnen we de akoestiek in een ruimte aanpassen en het werken in uw onderneming of instelling gezonder maken.
Wat is akoestische isolatie? Akoestiekwinkel.nl.
Bronnen van luchtgeluid zijn bijvoorbeeld de TV, stemmen, luidsprekers, windgeruis en akoestisch instrumenten. Het akoestisch isoleren van luchtgeluid doet u door het toepassen van geluidsisolatie, vaak zware materialen met een hoge densiteit, vaak in combinatie met geluidsabsorptie. Contactgeluid wordt verspreid door trillingen in materie.

Contacteer ons