Resultaten voor wat betekent akoestisch

 
 
wat betekent akoestisch
acoustic Nederlandse vertaling bab.la Engels-Nederlands woordenboek.
Because just that soil could make the acoustic difference. Zo konden we een energiecentrale bouwen die ook stil was omdat het bodemmateriaal alleen al akoestisch sterk het verschil kan maken. open_in_new Link naar bron. warning Vraag om herziening. Madam President, I would like to say that the acoustics in this room are very bad. expand_more Mevrouw de Voorzitter, ik zou willen zeggen dat de akoestiek hier in de zaal heel slecht is. open_in_new Link naar bron. warning Vraag om herziening. You will know that several of us have raised the question of the acoustics here in the Chamber. Al heel wat mensen binnen dit Parlement hebben zich beklaagd over de akoestiek in deze zaal.
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: akoestisch. ak oe stisch bijvoeglijk naamwoord, bijwoord 1 betrekking hebbend op de akoestiek 2 niet elektrisch versterkt: een akoestische gitaar. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.
Betekenis akoestisch.
Wat betekent akoestisch? Hieronder vind je 3 betekenissen van het woord akoestisch. Je kunt ook zelf een definitie van akoestisch toevoegen. op of door geluid werkend Bron: aquo.nl. Def: op of door geluid werkend anoniem op 2016-02-17. wat geluid betreft Deze zaal werd aan een akoestisch onderzoek onderworpen.
Wat betekent akoestisch? WatBetekentHet.nl.
Wat betekent akoestisch? Op deze website geven we antwoord op deze vragen! Wat Betekent akoestisch? De betekenis van akoestisch is.: Er is al veel gezocht naar de betekenis van akoestisch en we hebben al veel mensen geholpen met het vinden van de betekenis.
Akoestisch betekenis en definitie Nederlands Woordenboek.
wat geluid betreft. Deze" zaal werd aan een akoestisch onderzoek onderworpen." zonder elektronische versterking voortgebracht. Dit" stuk is bedoeld voor een akoestische gitaar." Zin" met het akoestisch in de tweede betekenis erin." Onderdelen van akoestisch-optische apparatuur, als hieronder.: Het kan optisch en/of akoestisch zijn.
Akoestisch Wikipedia.
Akoestisch instrument, een muziekinstrument dat zonder elektrische of elektronische middelen geluid produceert. Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Akoestisch of met Akoestisch in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Akoestisch inzichtelijk te maken.
Akoestisch tellen Wiki reken-wiskundeonderwijs.
Bij akoestisch tellen wordt de telrij opgezegd zonder dat het kind zich ervan bewust hoeft te zijn dat er geteld wordt. De toevoeging akoestisch duidt erop dat de vaste opeenvolging van klanken slechts de betekenis heeft als het opzeggen van een versje en dat het tellen vooral auditief is.
Akoestisch instrument Wikipedia.
De toevoeging akoestisch" is er typisch een die in de popmuziek wordt gebruikt: uitvoeringen van klassieke muziek zijn standaard maar niet altijd akoestisch. Een voorbeeld van het onderscheid is dat tussen de akoestische gitaar en de elektrische gitaar. De term unplugged werd populair toen het MTV programma MTV Unplugged op televisie verscheen. Grote rockartiesten en groepen als Bryan Adams en Aerosmith vertoonden hun kunsten opeens zonder geluidsversterking. Dit creƫerde een onverwacht intieme sfeer op het podium, wat als zeer verrassend werd ervaren.

Contacteer ons