Resultaten voor akoestische metingen

 
 
akoestische metingen
Geluidsmeting uitvoeren DPA Professionals.
De apparaten en installaties worden als dat kan één voor één aangezet en rondom wordt op verschillende punten het geluidniveau gemeten. Op basis van deze metingen wordt het geluidvermogen bepaald. De resultaten van deze metingen verwerkt in een akoestische model waarmee de geluidbelastingen om de omliggende woningen of andere geluidgevoelige bestemmingen kan worden berekend.
Akoestiekmeting en studio diagnose Studio Waveworks.
Studio Waveworks is een akoestisch adviesbureau. Wij voeren professionele akoestische metingen uit in werkruimtes, horecagelegenheden en geluidsstudio's. We meten zeer nauwkeurig in welke frequentiegebieden het geluid anders klinkt dan het zou moeten klinken. Vervolgens zorgen wij voor een optimale geluidsweergave in de betreffende ruimte.
Akoestiekmeting Ruimte akoestisch verbeteren Mutrox Studio's' Home cinema's.'
Bij een akoestiekmeting meten we de akoestische waarden van uw ruimte. Onze akoestiekmeting bestaat uit twee type metingen: een akoestische reactiemeting en een immissiemeting. De akoestische reactiemeting geeft tot in detail weer hoe de ruimte akoestisch reageert. Deze meting bestaat uit meten van de fft, frequentie response en een galmtijd binnen de ruimte.
Akoestische meting en persoonlijk advies.
Wonen Werken Audio. Akoestische meting en persoonlijk advies bij u. Wij meten vakkundig hoe de akoestiek nu is en adviseren u verder. objectief te weten komen hoe de akoestiek van uw kamer nu is. meting, uitleg, tips en deskundig advies ter plekke. prima basis om de verbetermogelijkheden te bepalen. waardevol voor alle soorten toepassingen en ruimtes, ook bij verbouwplannen. Voor maximaal resultaat bieden wij 3 soorten metingen aan, afgestemd op de omgeving.
Akoestische metingen.
Hacousto Communicatiesystemen heeft de kennis en apparatuur in huis om uitgebreide akoestische metingen uit te voeren. Aan de hand van verschillende bewezen methodes, zoals de STI Speech Transmission Index of de ALCONS-methode, beoordelen wij de akoestiek en spraakverstaanbaarheid van uw geluidsinstallatie.
Akoestische metingen USHI.
Wij kunnen u van deskundig advies voorzien door adviseurs die al jaren werkzaam zijn op dit terrein en de ins en outs van de problematiek kennen. Voortman Ingenieurs is aangesloten bij het Nederlands Akoestisch Genootschap en de Nederlands Vlaamse Bouwfysica Vereniging.
Meten is weten Akoestiek Helios Pro Audio Solutions Haarlem.
In een rapport wordt verslag gedaan van de uitgevoerde metingen, aangevuld met aanbevelingen om de akoestische problemen in uw ruimte op te lossen. Subjectieve en objectieve parameters worden gekoppeld: U ziet wat u hoort. Wilt u meer weten of een afspraak maken?
Akoestische metingen brengen de leidingconditie in beeld.
Akoestische metingen brengen de leidingconditie in beeld. Akoestische metingen brengen de leidingconditie in beeld. Geschreven door Ralph Beuken KWR, Peter Horst PWN, George Mesman KWR, Ronald van Eijk KWR op 18 december 2013. Het leidingnet in Nederland heeft een totale lengte van ongeveer 117.000 km.
Akoestische meting akoestische verbeteringen.
Meer over akoestiek. Home Akoestische meting. Akoestische meting laten doen? Om een goed inzicht te krijgen in de akoestische situatie, kan het verstandig zijn om vooraf een meting te laten doen. De belangrijkste variabelen die de akoestische beleving bepalen zijn.:

Contacteer ons